HU EN

KALAND A VILÁG KÖRÜL

Pihenés, felfedezés és extrém élmények, a világ bármely pontján. Azoknak ajánljuk ezt a csomagot, akik egy kicsit maguk mögött hagynák a hétköznapokat és belevágnának egy igazán különleges, adrenalindús kalandba. Legyen szó vadvízi evezésről, gleccsertúráról, siklóernyőzésről, éjszakai vadlesről vagy dzsip-túrákról, mi mindent megszervezünk Önnek, hogy felejthetetlen élményekben lehessen része.

Jet Adventure

Fedezzen fel járatlan utakat, mélységeket és magasságokat, gyönyörködjön a sarki fény megannyi színében pompázó égi tüneményében. Töltsön egy éjszakát a szabad ég alatt a sivatagban vagy egy erdőben.

Különleges ajánlatok

A fenséges vadállatok birodalma: Afrika

Kalandozások Mauritiustól Fokvárosig

Megnézem

Antarktisz felfedezése

>

Kalandozások a jég birodalmában

Megnézem

Októberi hosszú hétvége

Mediterrán hajóút az őszi szünet hosszú hétvégéjén szenzációs árakon!

Megnézem

VIETNÁMI KÖRÚT ÉS ANGKOR WAT

>

Elképesztő természeti csodák, igazi kulturális sokrétűség. Lüktető metropoliszok és kis hegyi falvak. Egzotikus ételek és ízletes kávé. Ha velünk tart erre az izgalmas útra, megtapasztalhatja Vietnám sokszínűségét, diverzitását és kultúráját, nem beszélve Angkor Wat magával ragadó örökségéről. Garantáltan felejthetetlen élményekkel tér majd haza!

Megnézem

Etiópia - a saját szememmel

Nagyon kíváncsian vártam utazásomat Etiópiába. Az egyszerű európai embernek látatlanban is megvan előre a véleménye egy-egy helyről, s nehéz megdönteni az előre berögződött közhelyeket. Nos, Etiópia teljesen más volt, mint amire számítottam.

Megnézem

VARÁZSLATOS ETIÓPIA

>

Megdöbbentő, káprázatos, elképesztő. Ezekkel a jelzőkkel illetik Etiópiát azok, akik meglátogatták ezt a fantasztikus, páratlan történelemmel rendelkező országot.

Megnézem

ÉLMÉNY HATÁROK NÉLKÜL

Búvárkodjon és ússzon delfinekkel szikrázó napsütésben a világ legszebb tengereiben! Nálunk semmi nem elképzelhetetlen. Ön kijelöli, hová menne, mi pedig magas színvonalon megszervezzük útját. Fedezzen fel a világból annyit, amennyit csak akar!

Karnevál


Dél-Amerika

Tűzzön fel új pontot

miért mi?

Egész világra kiterjedő partnerhálózatunknak köszönhetően bárhol és bármikor, magas színvonalon szervezzük meg útját. Több évtizedes tapasztalatunk garancia arra, hogy rugalmasan, az Ön igényeinek megfelelően szervezünk meg mindent, hogy gondtalan és zökkenőmentes legyen az utazása. Elképzeléseinek csak a képzelet szabhat határt.

CSAPATUNK

Tóth
Szilvia


utazási szakértő

toth.szilvia@jettravel.hu

+36 70 454 5591

Kardos
Judit


MICE menedzser

kardos.judit@jettravel.hu

+36 70 935 3941

Kovács
Adrienn


MICE menedzser

kovacs.adrienn@jettravel.hu

+36 70 454 5714

Bódor
Balázs


termékmenedzser

bodor.balazs@jettravel.hu

+36 20 348 6056

HIDAT BIZTOSÍTUNK AZ ÉLMÉNYEKHEZ