HU EN

KALAND A VILÁG KÖRÜL

Pihenés, felfedezés és extrém élmények, a világ bármely pontján. Azoknak ajánljuk ezt a csomagot, akik egy kicsit maguk mögött hagynák a hétköznapokat és belevágnának egy igazán különleges, adrenalindús kalandba. Legyen szó vadvízi evezésről, gleccsertúráról, siklóernyőzésről, éjszakai vadlesről vagy dzsip-túrákról, mi mindent megszervezünk Önnek, hogy felejthetetlen élményekben lehessen része.

Jet Adventure

Fedezzen fel járatlan utakat, mélységeket és magasságokat, gyönyörködjön a sarki fény megannyi színében pompázó égi tüneményében. Töltsön egy éjszakát a szabad ég alatt a sivatagban vagy egy erdőben.

ÉLMÉNY HATÁROK NÉLKÜL

Búvárkodjon és ússzon delfinekkel szikrázó napsütésben a világ legszebb tengereiben! Nálunk semmi nem elképzelhetetlen. Ön kijelöli, hová menne, mi pedig magas színvonalon megszervezzük útját. Fedezzen fel a világból annyit, amennyit csak akar!

Karnevál


Dél-Amerika

Tűzzön fel új pontot

miért mi?

Egész világra kiterjedő partnerhálózatunknak köszönhetően bárhol és bármikor, magas színvonalon szervezzük meg útját. Több évtizedes tapasztalatunk garancia arra, hogy rugalmasan, az Ön igényeinek megfelelően szervezünk meg mindent, hogy gondtalan és zökkenőmentes legyen az utazása. Elképzeléseinek csak a képzelet szabhat határt.

CSAPATUNK

Haluska
Gábor


kiemelt ügyfél-kapcsolattartó

haluska.gabor@jettravel.hu

+36 20 239 8541

Tóth
Szilvia


utazási szakértő

toth.szilvia@jettravel.hu

+36 70 454 5591

Bódor
Balázs


termékmenedzser

bodor.balazs@jettravel.hu

+36 20 348 6056

Kovács
Adrienn


MICE menedzser

kovacs.adrienn@jettravel.hu

+36 70 454 5714

Kardos
Judit


MICE menedzser

kardos.judit@jettravel.hu

+36 70 935 3941

Schäffer
Beatrix


MICE menedzser

mice@jettravel.hu

+36 70 454 5797

HIDAT BIZTOSÍTUNK AZ ÉLMÉNYEKHEZ