HU EN

A GYŐZELEM ÉLETFORMA

A sport szerelmesei vagyunk. Mi magunk 17 különféle sportágban jeleskedünk, van köztünk amatőr és profi is. Tudjuk, milyen fontos a verseny előtti pihenés, hogy mennyit számít, ha egy megmérettetés előtt már csak egyetlen dologra kell koncentrálni: a lehető legjobb eredmény elérésére. Éppen ezért a velünk utazó élsportolók számára teljes körű, precíz és rugalmas szervezést vállalunk. Non-stop elérhetőek vagyunk annak érdekében, hogy minden terhet levegyünk a vállukról.

jet sport

A sporteseményeken való részvétel rendkívül fontos az élsportolók életében, hiszen ilyenkor nemcsak klubjukat és szövetségüket, hanem hazánkat is képviselik. Mindent megteszünk azért, hogy zökkenőmentesen, kényelemesen és az összes extra igényüket teljesítve utazhassanak, hogy aztán a legjobb formájukat hozhassák a különböző megmérettetéseken. Örömmel segítünk abban, hogy a családtagok és a szurkolók is részt tudjanak venni a sportversenyeken, hiszen így közösen élhetik át a felejthetetlen izgalmakat.

Különleges ajánlatok

Bajnokok Ligája döntő - Madrid 2019

Kezdje a nyarat stílusosan! Vegyen részt június elsején az év legjobban várt sporteseményén, a Bajnokok Ligája döntőjén a madridi Wanda Metropolitano stadionban. Európa két legjobb csapatának összecsapása egy igazi showműsor! A mérkőzés előtt neves előadók lépnek fel a közönség szórakoztatására, majd kezdetét veszi maga a meccs – legyen ott a szerencsés 67 ezer ember között, akik Madridban élvezhetik a csúcsfutball minden mozzanatát.

Megnézem

JUVENTUS-AC MILAN OLASZ BAJNOKI MÉRKŐZÉS

>

Tartson velünk áprilisban az olasz bajnokság egyik legnagyobb meccsére Torinóba, a Juventus – AC Milan szuperrangadóra! Ha szereti a zebrákat, ha rajong az olasz fociért – azaz a calcióért, ha szeretné látni élőben a világ legjobb játékosát, Cristiano Ronaldót, vagy csak az olasz életérzést szeretné megtapasztalni, ezt a túrát Önnek találták ki!

Megnézem

NEW YORK-I ÁLOM

EGY VÁROS – EGY ÚT – HÁROM SPORTÁG – HÁROM MÉRKŐZÉS. Az amerikai sportélet szentháromsága: ki ne álmodott volna arról, hogy megtekint élőben egy kosárlabda-, egy jégkorong- és egy amerikai focimeccset a Nagy Almában? Ráadásul egy utazás alkalmával kipipálhatja mind a három sportágat, miközben felfedezheti a világ egyik legizgalmasabb városát az óceán másik oldalán!

Megnézem

szolgáltatásaink

0-24 órás
rendelkezésre állás

Különleges igények kiszolgálása

Sporteszközök biztonságos szállítása

Megfelelő étkezés az utazás során

Kényelmes
utazás

Helyi
asszisztencia

Minden apró
részletre figyelünk

Problémamegoldás

Sikereink

2014-es Európai Női
Kézilabda Bajnokság

Athéni, Pekingi,
Londoni Olimpiára
csoportok szervezése

Final4 Budapest

J24
Európa-bajnokság 2017

miért mi?

Profi utazási szakemberekként kiemelt figyelmet fordítunk élsportolóink útjaira. Kiterjedt kapcsolatrendszerrel és több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a sportutak és sportrendezvények szervezésében. Az események kiválasztásától egészen a hazaérkezés pillanatáig a teljes folyamatot gondosan felügyeljük. Élsportolóink minden különleges igényére odafigyelünk, így például arra is, hogy a számukra megfelelő étkezést biztosítsuk az utazás alatt, illetve hogy a sporteszközeiket maximális biztonságban szállítsuk. Sikereinket jelzi, hogy velünk utaznak többek között a hazai vízilabdások, női és férfi labdarúgók, dzsúdósok, karatésok, kung-fusok, szörfösök, kézilabdások, strandkézilabdások, műugrók, csörgőlabdások és jégkorongozók is.

CSAPATUNK

Lugosi
Bernadett


rendezvényszervező

Tóth
Judit


repülőjegy értékesítő

toth.judit@jettravel.hu

+ 36 70 454 5872

Bódor
Balázs


termékmenedzser

bodor.balazs@jettravel.hu

+36 20 348 6056

Schäffer
Beatrix


MICE menedzser

mice@jettravel.hu

+36 70 454 5797

TELJESÍTMÉNYRE KONCENTRÁLVA