HU EN

MÁSFÉLMILLIÓ ÉLMÉNY MAGYARORSZÁGON

Sokszor jobban ismerjük a szomszédos országokat, mint saját szülőföldünket! Pedig mennyi kalandot élhetünk át a Tiszán evezve, mennyi hegyet mászhatunk meg Észak-Magyarországon, mennyi középkori vár várja a történelem szerelmeseit és hányféle lángost ehetünk a Balaton partján. Összegyűjtöttük Magyarország turisztikai látványosságait egy csokorba. Személyre szabott csomagajánlataink között megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet, de ha mégsem, keressen bennünket és megszervezzük!

jet event

Csapatunk rendezvényszervezésben is segíti Önt! Közel 15 éves szakmai tapasztalattal és több száz rendezvénnyel a hátunk mögött nem ismerünk lehetetlent. Csapatépítő tréningek, konferenciák, családi napok, sajtótájékoztatók, kulturális rendezvények, illetve esküvők teljes körű szervezését vállaljuk. Kérdésével keressen bennünket!

Különleges ajánlatok

Agria Advent Expressz

Az egri adventi programsorozat kitűnő választás az ünnepi készülődésre. Valódi családi kikapcsolódás és feltöltődés karácsony előtt. A nosztalgiavonatot a 424 009-es gőzmozdony húzza, melynek felújítása idén fejeződött be és a muzeális fapados vagy párnás kocsikban igazi nosztalgia hangulatban telik az utazás.

Megnézem

Ferencvárosi irányító központ és gurítódomb

>

„Ha valaki meg akarja tanulni a vasutat, Ferencvárosban kell kezdenie. A Fradi az ország legnagyobb pályaudvara, az ország vasúti fordítókorongja. Ha leállna, kis túlzással elmondható, hogy megbénul az egész ország vasúti közlekedése Záhonytól Hegyeshalomig” (Moldova György).

Megnézem

Márton-napi Gyertyafény Expressz

A Gyertyafény Expressz hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye ezen a napon Nagymarosra közlekedik. A közel három órás program felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a libaételek-illetve a nosztalgia vonatozás szerelmeseit. Az időutazás alatt az étkezőkocsikban első osztályú ételeket és borokat szolgálnak fel. A zenés program keretében zongorista szórakoztatja a vendégeket a hangulatos szalonkocsiban.

Megnézem

Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba

>

Nosztalgiavonat indul Budapest-Nyugati pályaudvarról a festői szépségű Dunakanyarba. A gőzmozdony vontatta szerelvényben a legszebb muzeális kocsikban utazhatnak a vendégek, és megismerkedhetnek a „boldog békeidők” vasúti utazásainak hangulatával.

Megnézem

Látogatás a Nyíregyházi Állatparkban

Fedezzék fel a sóstói üdülőövezetben, egy tölgyerdő mélyén kialakított csodálatos Állatparkot, mely 2015-ben és 2018-ban is elnyerte az Európa legjobb állatkertje címet!

Megnézem

Őszi pihenés - egyéni utazás

>

Exkluzív kikapcsolódás biztonságos környezetben! Élvezze Ön is az indián nyarat a Balaton partján. Látogasson el a Balaton jelképének számító Tihanyi apátságba, fedezze fel Buzsák rejtett kincseit, relaxáljon a Csiszta Fürdő gyógyvizében, élvezze a gasztronómiát és ismerje meg a dinnyési vármakett parkot! Mindezt biztonságos környezetben, frissen felújított és folyamatosan gondozott apartmanházban, idegenvezető kíséretében, meglepetésekkel!

Megnézem

Sátoraljaújhely – a megvalósuló álmok városa

Gazdag történelem, építészeti emlékek, sátoros hegyek, az ország leghosszabb libegője, Magyar Kálvária és a Zsólyomkai pincesor. Ez mind-mind Sátoraljaújhely! Fedezze fel a sajátos felvidéki kisváros hangulatát és látogasson el a Zempléni Kalandparkba!

Megnézem

Kalandozás a természetben - Szigetköz csomag

>

Látogasson el Magyarország legnagyobb szigetére! A meseszép természeti adottságokkal rendelkező térségben hangulatos szállodákat talál csomagjaink között!

Megnézem

Barangolja be a magyar tenger környékét!

Tekintse meg balatoni csomagajánlatainkat!

Megnézem

Kalandos programlehetőség rendezvényre

>

Kalandpark, kincskeresés vagy íjászat? Mindenre találunk megoldást!

Megnézem

szolgáltatásaink

csapatépítő

Ha mosolygós és megfelelően motivált munkatársakkal szeretne együtt dolgozni, akkor ahhoz a legjobb eszköz egy csapatépítő tréning. Olyan szabadtéri, illetve beltéri programok megszervezését vállaljuk, amelyek garantáltan összekovácsolják a dolgozókat és hozzájárulnak a csapatszellem megerősítéséhez.

üzleti reggeli,
ebéd / gálavacsora

Egy kellemes környezetben megtartott ízletes reggeli vagy ebéd kiválóan alkalmas új kapcsolatok kialakítására, a partnerek jobb megismerésére, kötetlen beszélgetésre, mely a bizalomépítés egyik fő kulcsa lehet.

Sportrendezvény

Velünk együtt partnereink és kollégáink is fontosnak tartják a mozgás népszerűsítését. Mi ehhez nyújtunk teljes körű szervezést és kifogástalan lebonyolítást, legyen szó akár céges csapatok közötti vetélkedőkről, vagy különféle show-elemekkel kiegészített bajnokságokról.

konferencia

Tudjuk, mennyire sokat jelent egy jól sikerült konferencia. Nemcsak azért fontos a profi szervezés, hogy elégedetten mosolyoghasson a vendégek távozása után, hanem mert az egekbe repítheti cége hírnevét is. Azért dolgozunk, hogy a meghívottak még napokig emlegessék rendezvényét. Szakértő csapatunk az egyedi igényekre hangolva szervez meg bármilyen rendezvényt.

rendezvény

Szakmai előadások, ügyfélpartik, majálisok, tréningek, illetve akár több ezer fős vállalati rendezvények teljes körű, professzionális lebonyolítását is vállaljuk. Igény esetén biztosítunk zenekarokat, egyéb fellépőket és hostesseket is. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk minden terhet levesz a válláról, hogy Önnek semmire ne legyen gondja.

Workshop
szakmai kiállítás

Gyors szakmai eszmecserére megoldás a workshop, hiszen egy helyen és egy időben találkozhatunk az ügyfelekkel és az érdeklődőkkel, akik számára képzést és műhelymunkát egyaránt biztosíthatunk. Ezen alkalmak ideálisak a különböző felmerülő problémák megoldására, koncepciók meghatározására és jövőkép felvázolására is. Alkosson velünk valami újat.

miért mi?

Több évtizedes szakmai múlttal rendelkező profi, lelkes és kreatív szakemberek vagyunk. Egyik legnagyobb erősségünk a személyre szabottság: munkatársaink minden esetben első lépésként alaposan feltérképezik az Ön igényeit, előzetes helyszínbejárást végeznek és csak utána kezdenek hozzá a mindenre kiterjedő, rugalmas és magas színvonalú szervezéshez. Széleskörű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a világ bármely táján biztosítunk rendezvényeket, konferenciákat.

csapatépítés

Szeretné, ha a csapatépítés, konferencia, családi nap, vagy bármely egyéb rendezvény minden részletében az igényeiknek és elképzeléseiknek megfelelően valósulna meg? Jó lenne, ha az adott programon nem csak hogy mindenki jól érezné magát, hanem még a cég sikerét is nagyban támogatná egy rendezvény? Mi jól bevált módszerekkel biztosítjuk ezek megvalósulását.

A tervezéstől a kiértékelésig

CSAPATUNK

Kardos
Judit


MICE menedzser

kardos.judit@jettravel.hu

+36 70 935 3941

Lugosi
Bernadett


rendezvényszervező

Kovács
Kata


turisztikai referens

kovacs.kata@jettravel.hu

+ 36 20 362 3198

Schäffer
Beatrix


MICE menedzser

mice@jettravel.hu

+36 70 454 5797

Ernszt
Viktória


turisztikai referens

Barinka
Bianka


turisztikai referens

barinka.bianka@jettravel.hu

+36 20 292 0796

Különleges, egyedi helyszínek