Régiók

Az alsó-ausztriai Mostviertel síterepei – Annaberg, Lackenhof am Ötscher és Hochkar – családi síterepekkel, varászszőnyeggel, fun parkkal, meseerdővel és a mélyhavas sízés lehetőségével minden tudásszintnek kihívást biztosítanak.

Hochkar

Hochkar kiváló északi fekvésének és a különleges mikroklímájának köszönhetően decembertől április végéig, vagy akár május elejéig ideális feltételeket biztosít a síeléshez és kiérdemelte az ”Alsó-Ausztria leghóbiztosabb sícentruma” címet. A csúcson a csendes, végtelennek tűnő havas táj, a völgyben a hangulatosan összefutó pályák és a hütték hívogató melege és kiszűrődő vidámsága teremtik meg az igazi összhangot egy tökéletes síeléshez.

Pályák hossza összesen: 14,8 km

🔵: 5 km

🔴: 7,3 km

⚫: 2,5 km

Liftek: ülőlift: 6 db húzólift: 2 db

Megnézem

Lackenhof

A 19 kilométernyi sípályát magába foglaló pályarendszer kimondottan a családok számára kínál élményeket. A legkisebbeket a Sunny Kids Parkban varászszőnyeg várja gyermekfelügyelettel, a nagyobbak pedig az izgalmas „Funslope” szakaszon egy sebességmérővel tesztelhetik sítudásukat. A kényelmes négyüléses felvonó felső állomása ideális kiindulópont a kék, piros és a fekete pályák kedvelőinek is.

Pályák hossza összesen: 19 km

🔵: 6 km

🔴: 9 km

⚫: 4 km

Liftek: ülőlift: 3 db húzólift: 3 db

Megnézem

Annaberg

Annaberg pályái elsősorban a családok igényeit elégítik ki, hiszen a család minden tagja számára rejt lehetőségeket a pályarendszer valamelyik pontja. A gyakorlópálya varászszőnyege megkönnyíti a tanulóidőszakot, a meseerdő beszélő állatfigurái mellett pedig gyerekjáték a tanulás. Az Anna-Park „FunCross” és „Waveride” élményelemei mind a kezdő, mind a profi sízők és snowboardozók számára nagy élményt jelentenek. A sípálya egy része a síliftek zárása után a sítúrázóké és a szánkózóké lesz. Az utóbbi élményt egy 200 méteres pálya és egy fedett szánkólift teszi teljessé.

hossza összesen: 12,5 km

🔵: 8 km

🔴: 2,5 km

⚫: 2 km

Liftek: ülőlift: 2 db húzólift: 4 db

Megnézem