HU EN

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Az internetes foglaló oldalak mögött nincs olyan segítség, ahova egy felmerülő probléma, (pl. repülőjegy módosítás, járattörlés) esetén fordulhat. Számos légitársasági ügyfélszolgálat csak angol nyelven érhető el. Probléma esetén minket 0-24 órában hívhat az ügyeleti telefonszámunkon.

KOCKÁZATÁTVÁLLALÁS

Gondolt már arra, hogy panaszait és jogainak érvényesítését egy külföldi céggel hogyan oldja meg? Mi átvállaljuk a kockázatot. A magyar jogszabályoknak megfelelő teljeskörű engedéllyel rendelkező utazási iroda vagyunk. Szakmai tevékenységünk biztosítékaként külön szakmai felelősség biztosítást kötöttünk.

GYORS ÉS PONTOS

Rendkívül időigényes minden légitársaságot, szálláshelyet, autókölcsönzőt végigböngészni az interneten. Nagyon sok energia megismerni az egyes idegenforgalmi szolgáltatók, helyfoglaló rendszerek logikáját. Mi felkutatjuk a legjobb árakat, optimális megoldásokat a piac ismerete alapján. Így elkerülhetőek az esetleges tévedések és értékes időt spórolunk meg Önnek. Nem kell különböző foglalási oldalakat böngésznie, különböző árajánlatokat összehasonlítania, mi ezt megtesszük Ön helyett.

KÜLÖNLEGES IGÉNYEK

Utazása során hangszert, sporteszközt, különleges tárgyat vagy állatot szállítana? Mi megoldjuk ezeket a bonyolultnak tűnő helyzeteket is. Megkíméljük az utolsó pillanatban feleslegesen kényszerből kifizetett pótdíjaktól.

ÁRGARANCIA

Az ár-összehasonlító portálok (pl.: Trivago stb) a felületükön feltüntetett információk pontosságáért, az árak elérhetőségért nem vállalnak garanciát. Mi az aktuálisan elérhető és érvényes ajánlatokat állítjuk össze a megfelelő garanciával.

TERHELÉS-VISSZATÉRÍTÉS

A szállásfoglaló portálokon bizonyos ajánlatok kiválasztása esetén a szállásadó előzetesen zárolhatja vagy megterhelheti a bankkártyáját, néhány esetben visszatérítési lehetőség nélkül, annak ellenére, hogy az adott foglalás díja a helyszínen fizetendő. Velünk ez nem fordulhat elő.

KEDVEZŐ DÍJTÉTELEK

Számos kedvezményes lehetőséghez férhetünk hozzá utazási irodaként, ezáltal kedvezőbb árakat is el tudunk érni - melyet magánemberként nem tud megtenni. Az internetes helyfoglaló rendszerek árképzése sok esetben nem tartalmaz minden költséget. Illetve az is előfordulhat, hogy akciós áron hirdetnek egy-egy utazást a kedvezőtlen, nem megfelelő körülmények (pl. rossz időjárás, szálloda renoválása) miatt. Ha velünk foglal, mi erre felhívjuk figyelmét.

ADATVÉDELEM

Nem kell semmilyen felületre regisztrálnia, nem kell ügyfél azonosítókat és jelszavakat megjegyeznie. Bankkártya adatait sem kell megadnia, mert megrendelését nálunk előre utalással vagy irodánkban személyesen készpénzzel is rendezheti. Személyes adatait bizalmasan, az előírásoknak megfelelően kezeljük (PCI DSS, GDPR szabályoknak megfelelően).

TANÁCSOK

Az utazás tervezése alatt számtalan hasznos tanáccsal segítjük. Járatinformációk, vízum és poggyászinformációk, időjárási szezonalitás, helyi ünnepek és munkaszüneti napok, számtalan apró részlet, ami alapvetően befolyásolja utazását.

TÖBBNYELVŰSÉG

Idegen országban, egy ismeretlen nyelven kéne segítséget kérnie? Utazásakor fontos lenne helyi nyelven kommunikálnia partnerével? Kollégáink 12 nyelven beszélnek (angol, német, francia, spanyol, portugál, olasz, görög, török, japán, orosz, ukrán, román).