Őszi pihenés - egyéni utazás

Dátum:

2020. szeptember 21 – 25. / 4 éjszaka

2020. szeptember 28. – október 02. / 4 éjszaka

Szállás: Telcotrend Pihenőház

A Telcotrend Pihenőház Balatonszárszón, egy csendes, nyugodt vízparti utcában, zöldellő fák ölelésében, karnyújtásra a Balatontól található. A település központja egy rövid sétával érhető el.

Az apartmanház 2020-as teljeskörű megújítása során törekedtek a terek praktikus kihasználására, a szobák ízléses és minőségi kialakítására. Harmóniát és természetességet tükröző bútoraik egyedi igények szerint készültek tömörfából és borovi fenyőből.

A főépületben 8 db kétszobás és 2 db egyszobás apartman került kialakításra, míg a kisebb épületben egy 18 m2 alapterületű apartman várja a pihenni vágyókat.

Balatonszárszó minden fontosabb létesítménye (éttermek, büfék, élelmiszerüzletek, cukrászda, fagylaltozó, gyógyszertár), továbbá a szárszói Központi Strand, valamint az apartmanház utcájában lévő Szabadstrand is néhány perces kényelmes sétával megközelíthető.

Az ingatlan előtt pár lépésnyire egy kis öböl található saját partszakasszal, és egy saját bejáró-stég is szolgálja a felhőtlen nyaralást.

A főépület földszintjén egy akadálymentes apartman is kialakításra került, mely minden kedves vendég rendelkezésére áll.