Lázár lovaspark

JELENTKEZÉS

A Budapesttől mindössze félórányi autóútra található domonyvölgyi Lázár Lovasparkot 2015-ben a MABEUSZ az Év vendéglátóhelye díjjal tüntette ki. A minőségi vendéglátás iránt elkötelezett étterem és rendezvényhelyszín 2008 óta a Magyar Turizmus Minőségi Díj birtokosa. Évente több tízezer külföldi turista ismerkedik meg itt a magyar lovas hagyományokkal és a tradicionális gasztronómiával.

A fogathajtó világbajnok Lázár testvérek lovasparkja minden évben számos rangos esemény helyszíne.

A három különböző stílusban berendezett csárda egyenként 220 fő, a külön bejáratú Vadász terem 50 fő, de a park 9 hektáros területe több ezer fő befogadására is kiválóan alkalmas.

A lovas színházi bemutatón kívül kedvelt program az erdei kocsikázás, a Világbajnokok terme, a versenyistálló és az állatsimogató megtekintése.

Cégek és incentive csoportok számára közkedvelt csapatépítő programok is szerepelnek a kínálatban, mint az új állomásokkal bővített pusztaolimpia, az egyedülálló fogathajtó verseny és az extrém programok is: quadozás, jeep- és tankvezetés, GPS-es kincsvadászat…

A kert színes virágágyásai, a gondosan nyírt fű, a csárdákkal szemközti domboldalon legelésző csikók és szürkemarhák megnyugtató látványa nem csak szemet gyönyörködtető, hanem cégek, családi napok számára felejthetetlen élménnyé, az ifjú párok számára vonzó esküvői helyszínné teszi a lovasparkot.

A Lázár Lovaspark népszerűségét nemcsak a helyszín szépségének, hanem az ízletes, házias ételeknek (gulyásleves, faszénen sült kenyérlángos, grillen és kemencében készült ételek, nyárson sült malac) a jó boroknak és a barátságos, családias vendéglátásnak is köszönheti!

Bővebb információkért, személyre szabott ajánlatokért keresse munkatársunkat!

Elérhetősége: Lugosi Bernadett, E-mail: lugosi.bernadett@jettravel.hu, Mobil: +36 20 416 5857

JELENTKEZÉS