Chill out

JELENTKEZÉS

Barangolja be Magyarországot és használja ki a SZÉP Kártya adta lehetőségeit.

Házikó a Mecsekben

Minden évszakban tökéletes választás a Sikonda Völgyi horgásztó mellett természetes anyagokból épített egyedi és igényes faház. Itt minden berendezési tárgynak egyedi története van melyeket a tulajdonosok nagy gonddal válogattak össze a természetesség és az értékmentés jegyében. A házban egy hálószoba és egy nappali-konyha rész került kialakításra, amelyek egy tolóajtóval választhatók el egymástól. A klímával és norvég elektromos radiátorokkal felszerelt lak két fő részére a legideálisabb választás, de gyermekekkel maximum 3-4 főre bővíthető. Az infraszaunából csodás panoráma nyílik az erdőre és a tóra egyaránt. Tűzrakóhely és kártyajátékok rendelkezésre állnak.

A maximális elvonulás garanciájaként WiFi-csatlakozás nem áll lehetőségre, a térerő korlátozott és televízió kapcsolóját sem kell keresni. Itt valóban az egymásra és a természetre való odafigyelés van a középpontban.

Az aktív kikapcsolódás kedvelői felfedezhetik a túraútvonalakat vagy ellátogathatnak a Mecsextrém Parkba és horgászatra is adódik lehetőség.

A személyre szabott ajánlatokért és bővebb információkért keresse munkatársunkat!

Elérhetőségek: Tóth Szilvia, E-mail: toth.szilvia@jettravel.hu, Mobil: +36 70 454 55 91

JELENTKEZÉS