HU EN

Amikor minden a helyén van

Csapatépítő tréningek, konferenciák, családi napok, sajtótájékoztatók, kulturális rendezvények, illetve különleges programok teljes körű szervezését vállaljuk. Lelkes, kreatív, szakmailag felkészült csapatunk végig szem előtt tartja az egyedi igényeket és kéréseket, legyenek azok bármilyen extrémek is.

jet event

A 2006-os arculatváltás óta cégünket leginkább az üzleti és incentive utazások szervezéséről ismerték, mindemellett kiemelt szolgáltatásunk volt a rendezvényszervezés. Az azóta eltelt hosszú évek alatt megvalósított több száz sikeres rendezvény és a számos elégedett ügyfél visszajelzése megerősített bennünket abban, hogy 2017-től külön üzletágként támogassuk partnereinket a rendezvényszervezésben az általuk már megszokott minőségben.

szolgáltatásaink

csapatépítő

Ha mosolygós és megfelelően motivált munkatársakkal szeretne együtt dolgozni, akkor ahhoz a legjobb eszköz egy csapatépítő tréning. Olyan szabadtéri, illetve beltéri programok megszervezését vállaljuk, amelyek garantáltan összekovácsolják a dolgozókat és hozzájárulnak a csapatszellem megerősítéséhez.

üzleti reggeli,
ebéd / gálavacsora

Egy kellemes környezetben megtartott ízletes reggeli vagy ebéd kiválóan alkalmas új kapcsolatok kialakítására, a partnerek jobb megismerésére, kötetlen beszélgetésre, mely a bizalomépítés egyik fő kulcsa lehet.

Sportrendezvény

Velünk együtt partnereink és kollégáink is fontosnak tartják a mozgás népszerűsítését. Mi ehhez nyújtunk teljes körű szervezést és kifogástalan lebonyolítást, legyen szó akár céges csapatok közötti vetélkedőkről, vagy különféle show-elemekkel kiegészített bajnokságokról.

konferencia

Tudjuk, mennyire sokat jelent egy jól sikerült konferencia. Nemcsak azért fontos a profi szervezés, hogy elégedetten mosolyoghasson a vendégek távozása után, hanem mert az egekbe repítheti cége hírnevét is. Azért dolgozunk, hogy a meghívottak még napokig emlegessék rendezvényét. Szakértő csapatunk az egyedi igényekre hangolva szervez meg bármilyen rendezvényt.

rendezvény

Szakmai előadások, ügyfélpartik, majálisok, tréningek, illetve akár több ezer fős vállalati rendezvények teljes körű, professzionális lebonyolítását is vállaljuk. Igény esetén biztosítunk zenekarokat, egyéb fellépőket és hostesseket is. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk minden terhet levesz a válláról, hogy Önnek semmire ne legyen gondja.

Workshop
szakmai kiállítás

Gyors szakmai eszmecserére megoldás a workshop, hiszen egy helyen és egy időben találkozhatunk az ügyfelekkel és az érdeklődőkkel, akik számára képzést és műhelymunkát egyaránt biztosíthatunk. Ezen alkalmak ideálisak a különböző felmerülő problémák megoldására, koncepciók meghatározására és jövőkép felvázolására is. Alkosson velünk valami újat.

miért mi?

Több évtizedes szakmai múlttal rendelkező profi, lelkes és kreatív szakemberek vagyunk. Egyik legnagyobb erősségünk a személyre szabottság: munkatársaink minden esetben első lépésként alaposan feltérképezik az Ön igényeit, előzetes helyszínbejárást végeznek és csak utána kezdenek hozzá a mindenre kiterjedő, rugalmas és magas színvonalú szervezéshez. Széleskörű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a világ bármely táján biztosítunk rendezvényeket, konferenciákat.

csapatépítés

Szeretné, ha a csapatépítés, konferencia, családi nap, vagy bármely egyéb rendezvény minden részletében az igényeiknek és elképzeléseiknek megfelelően valósulna meg? Jó lenne, ha az adott programon nem csak hogy mindenki jól érezné magát, hanem még a cég sikerét is nagyban támogatná egy rendezvény? Mi jól bevált módszerekkel biztosítjuk ezek megvalósulását.

A tervezéstől a kiértékelésig

CSAPATUNK

Kardos
Judit


MICE menedzser

kardos.judit@jettravel.hu

+36 70 935 3941

Lugosi
Bernadett


rendezvényszervező

Kovács
Kata


turisztikai referens

kovacs.kata@jettravel.hu

+ 36 20 362 3198

Schäffer
Beatrix


MICE menedzser

mice@jettravel.hu

+36 70 454 5797

Ernszt
Viktória


turisztikai referens

Barinka
Bianka


turisztikai referens

barinka.bianka@jettravel.hu

+36 20 292 0796

Különleges, egyedi helyszínek