HU EN

HITELES

A magyar jogszabályoknak megfelelő teljeskörű engedéllyel rendelkező utazási iroda vagyunk. Szakmai tevékenységünk biztosítékaként külön szakmai felelősség biztosítást kötöttünk.

MODERN TECHNOLÓGIÁK

A legmodernebb technológiák, adatbázisok és kereső motorok segítik munkánkat, ezzel könnyítjük meg az ön számára a legjobb árérték arányú idegenforgalmi szolgáltatások kiválasztását.

AZONNALI TÁJÉKOZTATÁS

Járattörlésről, járatmódosulásról időben értesítjük, az igénybe vett szolgáltatások státuszát figyelemmel kísérjük és szakmai kapcsolataink lévén a felmerülő problémákat, kéréseket gyorsan kezeljük.

KÖLTSÉGOPTIMALIZÁLÁS

Az ön utazási brókereként háromoldalú szerződésekkel tesszük még költséghatékonyabbá az együttműködést. Figyelemmel kísérjük a légitársasági kedvezményeket és a törzsutas programokat is.

GYORS ÉS HATÉKONY

Rendkívül időigényes minden légitársaságot, szálláshelyet, autókölcsönzőt végigböngészni az interneten. Nagyon sok energia megismerni az egyes idegenforgalmi szolgáltatók, és a helyfoglaló rendszerek logikáját. Mi felkutatjuk a legjobb árakat a piac ismerete alapján. Így elkerülhetőek az esetleges tévedések és értékes időt spórolunk meg Önnek.

0-24 ELÉRHETŐSÉG

Ha segítségre, tanácsra van szüksége, bennünket mindig elér. Nincs várakozási idő, nincs időeltolódás. Anyanyelvén állunk rendelkezésére.

ADATVÉDELEM

Nem kell semmilyen felületre regisztrálnia, nem kell ügyfél azonosítókat és jelszavakat megjegyeznie. Bankkártya adatait sem kell megadnia, mert foglalásait utólagos elszámolással egyenlítheti ki. Személyes adatait bizalmasan, az előírásoknak megfelelően kezeljük (PCI DSS, GDPR szabályoknak megfelelően).

UTÓLAGOS FIZETÉS

Utólagos elszámolással foglalhatja nálunk utazásait. Vállalati, BAT típusú hitelkártyák igénylésében igény szerint közreműködünk.

EGYSÉGES SZÁMLAREND

1 utazás, 3 szolgáltató, 3 féle számla? Ha velünk utazik, ez nem fordulhat elő. Csökkentjük adminisztrációs terheit, utazásairól igényének megfelelően egységes formátumú és rendű számlákat állítunk ki.

SZEMÉLYES ÜGYINTÉZŐ

Minden üzleti megrendelőnknek dedikált ügyintézőt biztosítunk személyes és cégre szabott szolgáltatást nyújtva.

TÖBBNYELVŰSÉG

Idegen országban, egy ismeretlen nyelven kéne segítséget kérnie? Utazása kapcsán fontos lenne a helyi nyelven kommunikálnia partnerével? Kollégáink 12 nyelven beszélnek (angol, német, francia, spanyol, portugál, olasz, görög, török, japán, orosz, ukrán, román).

KÜLÖNLEGES IGÉNYEK

Az utazása során egy hangszert, sporteszközt, különleges felszerelést vagy egy állatot szállítana? Több programot, embert és helyszínt kell összeszervezni? Mi megoldjuk ezeket a bonyolultnak tűnő helyzeteket is. Megkíméljük az utolsó pillanatban feleslegesen, kényszerből kifizetett pótdíjaktól.