HAJÓUTAK A VILÁG KÖRÜL

Egy hajóút tökéletes keveréke a tengerparti nyaralásnak és a kulturális körutazásnak. Ez a kombináció pedig életre szóló élményt nyújt a tengerek szerelmeseinek és az újdonságra vágyó utazóknak.

jet cruise

Az óceánjárók minden fedélzetén exkluzív, egyedi dizájn alapján megkomponált belső terek, a legmodernebb technikai felszereltség, magasan képzett személyzet, a világ konyháinak kulináris különlegességei valamint Broadway-stílusú szórakoztató showműsorok és programok várják az utazókat.

CSOPORTOS HAJÓUTAK

A változatos útvonalkínálat a már ismert partokat új perspektívából mutatja be, az újdonságok pedig a tapasztalt hajózókban is kalandvágyat ébresztenek. Útjainkat felkészült idegenvezető kíséri és az utazás teljes időtartama alatt az utasok rendelkezésére áll, legyen szó a fakultatív programokon való részvételről, az információk tolmácsolásáról, bejárótúra szervezéséről. A csoportos hajóutak magukban foglalják az utazás, szállás, helyi közlekedés és kirándulások megszervezését. Célunk, hogy a velünk utazók maximálisan elégedettek legyenek, miközben egy élményekben gazdag utazáson vesznek részt.

JAN

25.

- FEB

04.

2018.

KARIBI VARÁZSLAT

Csoportos hajóút

Vesszen el a Karib-térség lenyűgöző tájaiban, a forró, homokos tengerpartokban, a ragyogó napsütésben és a lágy hullámokban. Mártózzon meg Barbados képeslapra illő tengerpartján, fedezze fel Grenada érintetlen tájait, járja be Martinique vulkanikus eredetű szigetét, amelyet a Mount Pelée napjainkban is parázsló hegycsúcsa koronáz meg.


OKT

17.

- OKT

26.

2017.

Mediterrán
dallamok

Csoportos hajóút

NOV

27.

- DEC

10.

2017.

CORTEZ
TENGERE

Csoportos hajóút

FEB

22.

- MÁR

04.

2018.

Karibi
képeslapok

Csoportos hajóút

JÚN

24.

- JÚL

05.

2018.

MÍTOSZOK
FÖLDJÉN

Csoportos hajóút

GONDTALAN PIHENÉS

Kortyolgatna egy ízletes koktélt a fedélzeten, miközben luxus hajója Ázsia egyik lélegzetelállító, vadregényes táján köt ki? Netán gyönyörködne Izland csodálatos természeti kincseiben egy forró spa-kezelés közben? Velünk mindez lehetséges.

CSAPATUNK

toth.zsuzsanna@jettravel.hu

+36 20 999 1727

Tóth
Zsuzsanna


termékmenedzser

kovacs.adrienn@jettravel.hu

+36 70 454 5714

Kovács
Adrienn


projekt menedzser

EGYÉNI HAJÓUTAK

Egyéni utazóink a világ tengereinek bármely pontjára eljuthatnak óceánjárók vagy yachtok segítségével. Képzelje el, ahogyan éppen a csillogó óceánok lágyan ringatózó hullámait élvezi, miközben ismeretlen tájakat fedez fel.