HAJÓUTAK A VILÁG KÖRÜL

Egy hajóút tökéletes keveréke a tengerparti nyaralásnak és a kulturális körutazásnak. Ez a kombináció pedig életre szóló élményt nyújt a tengerek szerelmeseinek és az újdonságra vágyó utazóknak.

jet cruise

Az óceánjárók minden fedélzetén exkluzív, egyedi dizájn alapján megkomponált belső terek, a legmodernebb technikai felszereltség, magasan képzett személyzet, a világ konyháinak kulináris különlegességei valamint Broadway-stílusú szórakoztató showműsorok és programok várják az utazókat.

CSOPORTOS HAJÓUTAK

A változatos útvonalkínálat a már ismert partokat új perspektívából mutatja be, az újdonságok pedig a tapasztalt hajózókban is kalandvágyat ébresztenek. Útjainkat felkészült idegenvezető kíséri és az utazás teljes időtartama alatt az utasok rendelkezésére áll, legyen szó a fakultatív programokon való részvételről, az információk tolmácsolásáról, bejárótúra szervezéséről. A csoportos hajóutak magukban foglalják az utazás, szállás, helyi közlekedés és kirándulások megszervezését. Célunk, hogy a velünk utazók maximálisan elégedettek legyenek, miközben egy élményekben gazdag utazáson vesznek részt.

FEB

22.

- MÁR

04.

2018.

KARIBI KÉPESLAPOK

Csoportos hajóút

Adja át magát egy lélegzetelállító világnak, amely garantáltan elvarázsolja különleges látványosságaival és állatvilágával! A hajóút során eljut majd Jamaicába, az utánozhatatlan rum hazájába, delfinekkel úszkálhat a Kajmán-szigeteken, illetve a dzsungel hűs lombjai alatt kalandozhat a Yucatán-félszigeten. Élvezze a csillogó tengert és fedezzen fel lenyűgöző természeti kincseket, miközben a vérpezsdítő ritmusokat hallgatja!


OKT

17.

- OKT

26.

2018.

Mediterrán
dallamok

Csoportos hajóút

NOV

27.

- DEC

10.

2017.

CORTEZ
TENGERE

Csoportos hajóút

JAN

25.

- FEB

04.

2018.

Karibi
varázslat

Csoportos hajóút

JÚN

24.

- JÚL

05.

2018.

MÍTOSZOK
FÖLDJÉN

Csoportos hajóút

JÚN

16.

- JÚN

23.

2018.

MEDITERRÁN
NYÁR

Csoportos hajóút

AUG

19.

- AUG

26.

2018.

SKANDINÁV
ÉKKÖVEK

Csoportos hajóút

GONDTALAN PIHENÉS

Kortyolgatna egy ízletes koktélt a fedélzeten, miközben luxus hajója Ázsia egyik lélegzetelállító, vadregényes táján köt ki? Netán gyönyörködne Izland csodálatos természeti kincseiben egy forró spa-kezelés közben? Velünk mindez lehetséges.

CSAPATUNK

Tóth
Zsuzsanna


termékmenedzser

toth.zsuzsanna@jettravel.hu

+36 20 999 1727

Kovács
Adrienn


projekt menedzser

kovacs.adrienn@jettravel.hu

+36 70 454 5714

EGYÉNI HAJÓUTAK

Egyéni utazóink a világ tengereinek bármely pontjára eljuthatnak óceánjárók vagy yachtok segítségével. Képzelje el, ahogyan éppen a csillogó óceánok lágyan ringatózó hullámait élvezi, miközben ismeretlen tájakat fedez fel.